Enter site

Bee Honest

 

Een complete, zeer betaalbare verzorgingslijn voor het hele gezin. Bestaande uit verzorgende producten voor je haar en huid en voor zeer veel huid- en haartypen. Maar het belangrijkste: Bee Honest is een natuurlijk product dat geen synthetische geur- en kleurstoffen bevat, geen siliconen of parabenen heeft, waar geen aardolieproducten aan zijn toegevoegd en last but not least: projecten die de bij-en ondersteunen worden door Bee Honest van De  Traay geholpen.

 

Zoals je misschien wel weet, zijn bijen onmisbaar voor de mens. Een zeer groot deel van ons voedsel is direct of indirect afhankelijk van bijen. Want zonder bijen is er geen bestuiving en zonder bestuiving komen er geen vruchten. De bij is natuurlijk ook bekend om zijn honing. De laatste jaren gaat het niet goed met de bij in de wereld. Door ziektes en chemische gewasbeschermings-producten zijn hele bijenvolken verdwenen. Door producten Bee Honest te kopen ondersteun je onderzoek naar ziektebestrijding en help je imkers. Bee Honest is een echt eerlijk product.

Een product waar voor het grootste deel bijenhoning aan is toegevoegd. En honing is niet alleen lekker maar ook goed voor huid en haar! Ervaar het zelf, voor de prijs hoef je het niet te laten!

 

Ik heb een heel groot deel van het programma op voorraad en ik ben trots 1 van de drie kapsalons in Nederland te zijn die dit betaalbare en mooie product kan verkopen.

Of het nu gaat om goede dagelijkse producten zoals shampoo, speciale haar- en bodywash voor de man of vrouw, gezichtsreinigende producten en cremes, er zit zeker een product tussen dat bij jou in de smaak zal vallen en waarmee je een positieve bijdrage levert aan de zo belangrijke bij en diens rol in de natuur.

 

Prijzen

Shampoos (250ml) gaan vanaf € 5,49     Shampoo Bars € 8.99

Conditioners € 6,95

Douchecreme € 6,49

Reinigingslotion € 7,49

Dagcreme € 8,95

Nachtcreme € 8,95

Lippenbalsem € 3,99

Men Hair- en Bodywash € 6,49

 

Alle producten zijn er voor een grote verscheidenheid aan samenstellingen en  haar- en huidtypen!

Original Mineral

 

Een top-product in mijn salon is de productenlijn, die bestaat uit de haarproducten van Original Mineral. Deze productenlijn, afkomstig uit Australie, zijn ontdaan van alle verdachte stoffen die te maken zouden kunnen hebben met chemische samenstelling en verontreiniging. Deze stoffen zijn vervangen door natuurlijke botanische extracten en actieve natuurlijke mineralen. Dit maakt de producten van Original Mineral zacht voor uw haar en de hoofdhuid maar is tegelijkertijd super effectief in de behandeling. Hier kan simpelweg geen  drogisterij-lijn tegenop laat staan een doorsnee product uit de supermarkt.

 

In de zoektocht van veel klanten in een op-en-top natuurlijke productenlijn voor het haar, is Original Mineral een geweldige aanvulling.

 

De productenlijn bestaat uit Shampoos, conditioners, haarmaskers, leave-in spray en stylingproducten als o.a. klei, fiberpasta, mousse en hairspray

 

Prijzen

Shampoos of Conditioners (350 ml) € 29,95

Combinatie Shampoo met een Conditioner € 55,00

Haarmaskers (250 ml) € 32,50

Leave-inspray (250 ml) € 26,95

Styling producten vanaf € 25,50

 

 

Er zijn veel verschillende producten met ieder zijn eigen doel, toepassing en haartypen. Vraag ernaar in de salon.